rabat-kode.org

Dress Lily Rabatkode Januar 2022

Alle gyldige Dress Lily rabatter og kampagnekode - op til 55% rabat i Januar 2022

Vi samlet alle aktuelleDress Lily Kampagnekode og Rabat, der kan indløses hos shoppen, som kan hjælpe med at spare penge på kommende bestillinger.

Kundernes anmeldelser fra 【dresslily.com】

Katja Bager Lammers
2020-11-03 09:37:45

Hurtig levering!

Havde lidt bøvl med at bestille.Pakken kom allerede efter 10 dage, og kvalitet og størrelser er fine.Jeg vil bestemt bestille derfra igen en anden gang!

René Bak Nielsen
2018-12-11 17:11:48

Urimelig lang leveringstid, men deres løsning var god stil

Tilføjet 23/12-2018:DressLily kontaktede mig og beklagede min oplevelse, og tilbød at refundere det fulde beløb, uden at jeg skulle sende skjorten retur. Rigtig god løsning, der viser at deres kunder er vigtige for dem.At en skjorte til 130,- er af ringe kvalitet, kunne jeg have sagt mig selv. Det var trods alt kun en “sjov” juleskjorte, til en julefrokost.Men at bestille den 10/11 og først modtage varen præcist én måned senere, den 10/12 er alt for dårligt, når den lange leveringstid ikke er varslet.

kenneth westlin
2018-11-04 05:13:40

Så kom striktrøjen med posten

Så kom striktrøjen med posten, varen levede op til forventningerne. Kun et lille minus der var ingen vaskeanvisning på trøjen.

gunnar
2017-12-07 09:54:49

Very Very Fine

Heidi Kristensen
2017-10-19 11:36:04

Fin til prisen - lang leveringstid - men det kommer hver gang

Jeg har handlet dig flere gange, og ja, der er til tider meget lang leveringstid, men tingene er altid nået frem. Til prisen er det fin kvalitet, størrelserne er til den lille side, men når man ved det kan man jo handle derefter. Bukser kan jeg dog ikke anbefale at købe, de er noget nær børne størrelser.

MAJ-BRITT
2017-08-03 22:07:53

Øv alt for små størrelser og for dårlig kvalitet

Modtog min kjole i dag. Er dog skuffet for deres størrelser er MEGET små. Normalt bruger jeg 3x - til nød 4x hvis de er små str. Men denne er en 5x - og er for lille! Og jeg HAVDE tjekket deres måleskema men det passer bare ikke ift hvad der kommer! Ikke lige hvad man forventer af en butik der reklamerer med at sælge kjoler til store piger! Den lever heller ikke helt op til billedet. På billedet fremstår det som om kjolen vil have så meget vidde for neden at man med et skørt under vil få "rockabilly" look. Men den kjole jeg har modtaget har ikke vidde nok til overhovedet at kunne have et skørt under. Så de kinesere der har syet den har vist sparet lidt på stoffet.Kvaliteten af stoffet er heller ikke som forventet. En ret dårlig kvalitet stof. Slasket blødt stof foroven og stift lidt telt agtig forneden.Men bevares varen kom ret hurtigt - og koster jo ikke en formue. Heller ikke selv om man bliver pålagt moms og importgebyr. 288 kr. Men da den jo er købt i USA og sendt fra Kina kører man jo ikke lige forbi og bytter den

Kikki Gjervig
2017-08-03 12:40:32

Modtog min pakke med en kjole idag

Modtog min pakke med en kjole idag. 39 dage efter jeg bestilte. Det föles som lang tid, men der er gratis porto så det er acceptabelt, präcis lige som vi kan forvente af f.eks. ebay.Kjolen passer perfekt, er i läkker kvalitet og flottere end på billedet! Ikke sidste gang jeg handler hos dresslily.

Karin Wolff
2017-06-24 14:56:47

Har handlet der en enkelt gang og er tilfreds

Har handlet der en enkelt gang og er tilfreds. Det tog lidt lang tid, før varerne kom, men nok i virkeligheden som forventet, blot mig der er lidt utålmodigTøjer ser fint ud, desværre var størrelserne mindre end forventet, altså jeg vil tro man typisk skal have en størrelse mere end man plejer, men ok, måske bare mig der var uheldig. Men grundlæggende vil jeg mene at det er helt ok. Jeg har bestilt igen, denne gang dog i større størrelser. Jeg valgte at sælge mine for små bluser videre, i stedet for at returnere, så den del ved jeg ikke noget om.

almira bulic
2014-04-28 11:40:08

værd at vente på:)

Alt hvad jeg har købt - er perfekt. Det tog langt tid at modtage den bestilte varer (ca en måned)- men det står også på deres hjemmeside - men absolut værd at vente på.Kundeservice fantastisk - meget hurtig at svare på henvendelse.***************************************

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Dress Lily tilbud!