rabat-kode.org

Hay Tilbud September 2021

Alle gyldige HAY rabatter og kampagnekode - op til 50% rabat i September 2021

Hvis du ikke er villig til at bruge mange penge på HAY, kan du bruge Hay Tilbud og HAY Rabat for at få rabatter.

Kundernes anmeldelser fra 【hay.dk】

Rosa Christensen
2019-09-28 18:37:20

Jeg elsker jeres møbler

Elisabeth
2019-09-12 11:03:45

HAY!

Er helt vild med jeres design, smukt enkelt og stilfuldt, har absolut kun gode erfaringer med jeres kvalitet og service

Lone Jeppesen
2019-09-12 08:18:32

HAY er et af mine absolutte…

HAY er et af mine absolutte yndlingsmærker, fordi det er så elegant og alligevel anderledes og innovativt. Jeg tror på, at HAY produkter passer ind i de fleste hjem, fordi det er muligt at sammensætte på så mange nye, forskellige og fantastiske måder.Jeg oplever, at HAY hele tiden er i spændende udvikling og har kunderne i fokus, og derfor fortjener alle de stjerner, som trustpilot nu tillader, selvom jeg gerne gav dem det dobbelte ;-)

Malene L
2019-09-12 08:15:22

Virkelig lækre produkter.

Lækre produkter, god kvalitet og virkelig fint design. Der er noget for enhver smag og de følger i høj grad tidens trends. Senest har jeg købt en flot farverig blå stol og et laaangt tæppe til min gang.

Mai Thisted
2019-09-12 08:14:25

Dansk design når det er bedst.

Flotte og lækre produkter.Jeg syntes HAY laver nogle fede designs.Dog kunne jeg godt bruge at priserne til tider var lavere.Men det er derfor der er lavet HAY lager salg :D

Tine
2019-07-16 08:06:52

Ang. Spisebordsstole

Havde en fantastisk oplevelse!Stellet på to af mine ældste HAY spisebordsstole var begyndt at gå fra hinanden, da limen var gået op. Jeg skrev til service-afdelingen, som jeg blev henvist til af en ekspedient i en butik, og nu er to nye stole på vej. Jeg havde selv regnet med en reparation, men to nye er da skønt.

Karsten
2019-07-15 11:48:59

Super god service!

Super god service! Jeg havde mistet to skruer med bolte til en Loop seng, henvendte mig til Hays kundeservice og de sendte mig fluks nogle nye, kvit og frit

Charlotte
2019-07-15 09:20:07

God kvalitet godt design

God kvalitet lækre produkter altid godt tilfreds kan varmt anbefale produkter fra Hay. God information om varerne og deres leveringstid.Gode priser som matcher kvaliteten.

Susanne Konopka
2019-07-15 09:06:36

Kanon kundeservice

Kanon kundeservice Hurtig svar og altid klar til at hjælpe

Tobias Jessen
2019-01-24 14:24:30

Helt fantastisk service!!

Jeg købte for et par år siden Copenhague stole hos Hay. De er desværre begyndt at revne i en samling og den ene stol knækkede ryglænet helt af.Jeg skrev til Hay for at høre om de var bekendt med om det kunne være en produktionsfejl og sendte billede af en af de defekte stole. De spurgte ind til købsdato, om de var købt hos dem eller anden forhandler og om jeg havde en kvittering. Jeg havde desværre ikke kvitteringen men kunne fremvise en betalingskvittering fra min netbank. Kort tid efter vendte de tilbage at stolen er udgået men at de kunne udbetale den pris jeg har givet for de defekte stole.Meget fin service og hurtig respons. Tusind tak Hay!

Majbrit Holm Sønderskov
2018-12-16 11:55:28

Dårlig kvalitet og mangel på svar...

OPDATERING! Vi har nu i samarbejde med HAY fundet en løsning og det er vi meget glade for. ____________________________________Min kæreste og jeg var inde i Hay store inde på strøget, der faldt vi over deres new order skænk. Vi ledte efter et møbel vi kunne opbevare plader i og have en pladespiller på og vi synes det så godt ud. Hay havde selv sat det op som et plademøbel i butikken. Møblet og et tæppe blev købt og vi ventede de forventet 3-4 uger på at det kom. Vi begyndte at samle det og fandt ud af at siderne (i den tyndeste dårligste kvalitet) var flækket og at der var slået en flig af hjørnet på overdelen i metal. Jeg ringede til Hay og fik sendt nogle nye sider og en ny top. Nu kunne vi endelig sætte den op og vi satte lidt lp-plader i den ene ende og nogle tegnesager til vores børn i den anden. Der gik en dag og så kunne skydelågerne ikke lukke.... jeg skrev til Hay kundeservice og de sendte nogle videoer af hvordan jeg skulle samle den. Vi skilte den ad og samlede den igen og ligeså snart vi satte lidt ting ind i skabet skete det igen. Jeg skrev igen til dem og de prøvede at ringe mig op, jeg ringede tilbage men kunne ikke få fat i dem så jeg skrev at de meget gerne måtte ringe igen. Jeg har stadig ikke hørt noget og nu gider jeg ikke mere. Jeg vil have pengene tilbage. Det kan ikke være rigtigt at man betaler så mange penge for et møbel som man ikke kan bruge. ...er det nu jeg skal sige at tæppet også er dårlig kvalitet? Tråde der ryger af og en konstant peeling af uld som har stået på siden 17. Oktober... Ikke ok HAY...

Kristoffer
2017-09-29 11:41:58

Fantastisk service hos HAY

Jeg havde, under en flytning, mistet nogle smådele til samling af mit elskede HAY skrivebord...jeg cyklede mod HAY-House på Strøget med et bordben under armen. Hér oplevede jeg en fantastisk imødekommende kvindelig ansat som hjalp. Nu skal bordet samles og nydes. Fantastisk bord, fint design og ligeså fin service hos HAY. Alle anbefalinger herfra!

Marianne
2017-04-01 20:35:24

God hjælp i butikken i Lyngby og levering før tid

Vi købte i februar 6 AAC23 stole i HAY butikken i Lyngby (ordre O528354). Vi havde været inde i butikken 2 gange tidligere og havde begge gange fået god betjening. Den dag vi købte stole blev vi betjent af 2 ganske unge medarbejdere, som begge var meget hjælpsomme og servicemindede. Da stolene skulle postres var der lang leveringstid, dog blev de leveret 2 uger før tid. Vi er tilfredse med stolene, som er meget smukke og man sider godt i dem.

Freja
2017-03-28 19:24:15

Kundeservice i top

Jeg var ude for at min "About a Chair" stol flækkede i stellet. Og med den korte levealder stolen havde (ca. 3 år), blev jeg selvfølgelig overrasket. Jeg tog kontakt til Hay og forklarede dem min situation. De tog professionelt hånd om sagen og behandlede min reklamation, således at jeg nu får tilsendt en ny stol. Jeg er meget tilfreds over deres service. De fortjener 5 stjerner for deres service.

EJ
2017-02-03 08:46:01

Fantastisk

Fantastisk service i butikker og efter købet

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste HAY tilbud!