rabat-kode.org

Memira Rabat November 2022

Alle gyldige Memira rabatter og kampagnekode - op til 60% rabat i November 2022

Samtidig holder vi her på siden opdateret med den seneste Memira Rabat og den bedste Memira Tilbud, som du kan spare mange penge på.
 • ALLE RABATTER
 • TILBUD

REKLAME

 • Prøv alle Memira-koder ved kassen med ét klik.

  Betroet af 2.000.000+ brugere

  Verificeret

  • Memira

   Memira Rabat

   Gyldig indtil 25-2-23
  • Memira

   Ville Det Ikke Være Fantastisk At Være Fri For Besværet Med Briller Og Kontaktlinser

   Gyldig indtil 23-12-22
  • Memira

   Nyd Øjensygdomme Start 995kr Hos Memira

   Gyldig indtil 5-12-22
  • Memira

   Få Øjenlåg Start 995kr Hos Memira

   Gyldig indtil 6-12-22
  • Prøv alle Memira-koder ved kassen med ét klik.

   Betroet af 2.000.000+ brugere

   Verificeret

  • Memira

   Nyd Øjengener Startende Ved Kun 995kr Hos Memira

   Gyldig indtil 6-12-22
  • Memira

   Tag Øjengener Billigt Til 995kr Hos Memira

   Gyldig indtil 6-12-22
  • REKLAME

  • Memira

   Nyd Linseudskiftning Fra 399kr Hos Memira

   Gyldig indtil 13-3-23
  • Memira

   Memira Rabat November

   Gyldig indtil 25-2-23
  • Memira

   Memira Giver Dig Muligheden For At Spare 60%

   Gyldig indtil 25-2-23
  • Memira

   Nu Yderligere Reduceringer - Helt Op Til 45% Rabat På Masser Af Varer

   Gyldig indtil 25-2-23
  • Memira

   I Udsalget Hos Memira Kan Du Spare Op Til 45%

   Gyldig indtil 25-2-23
  • Memira

   Memira: Op Til 60% Rabat På Sidste Clearance

   Gyldig indtil 25-2-23
  • Memira

   Nyd En Ekstra 15% Rabat På Salg Hos Memira

   Gyldig indtil 25-2-23
  • Memira

   Nyd Linseimplantat ICL Fra Kunende Ved Kun 990kr Hos Memira

  • Memira

   Priser For Linseudskiftning RLE Så Lav Som 399kr

  • Memira

   Nyd Øjenlæge På Din Første Bestillingenhavn Øjenlægernes Hus Til Kun 995kr Hos Memira

  • Memira

   Få Øjenlæge Ordrerenhavn Øjenlægernes Hus Fra 995kr Hos Memira

  • Memira

   Øjenlæge - Memira Fra 995kr

  • Memira

   Tag Øjenlaser Billigt Til 199kr Hos Memira

  • Memira

   Øjenlaser Start 199kr

  • Memira

   Priser Start 199kr

  • Memira

   Tag Priser For øjenlaser Og Linseimplantat ICL Til Kun 7.900kr Hos Memira

  • Memira

   Tag Øjenlaser Til Kun 199kr Hos Memira

  • Memira

   Tag Linseudskiftning Til Kun 399kr Hos Memira

  • Memira

   Tag Grå Stær-operation Privat Finansieret Til Kun Rs11 Hos Memira

  • Memira

   Nyd Øjenoperationer Fra Kunende Ved Kun Rs11 Hos Memira

  • Memira

   Få Er Du Allerede Behandlet For Grå Stær, Men Fortsat Afhængig Af Briller Så Lav Som Rs11 Hos Memira

  • Memira

   Nyd Barnets Syn Startende Ved Kun Rs11 Hos Memira

  • Memira

   Nyd Linseimplantat ICL Start Rs11 Hos Memira

  • Memira

   Få Tryghedsgaranti Billigt Til Rs11 Hos Memira

  • Memira

   Op Til 45% Hos Øjenlaser

  • Memira

   Velkommen Til Kundeservice Så Lav Som Rs08

  • Memira

   Nyd Grå Stær-operation Privat Finansieret Fra Kun 995kr Hos Memira

  Kundernes anmeldelser fra 【memira.dk】

  Henriette
  2020-08-06 04:44:36

  Bedste beslutning i mit liv

  Bedste beslutning i mit liv! Jeg blev laseropereret i Århus for ca 1 uge siden. Jeg blev mødt af super kompetent og imødekommende personale. Operationen gik vildt hurtigt og allerede med det samme var mit syn forbedret. Ca 15 min efter lavede de en synsprøve og jeg ser nu bedre end da jeg brugte briller/linser. Jeg havde næsten minus 6 i styrke og nu er fuldstændig fri for briller og linser. Lidt øjendrypning en uges tid, lidt småslørret syn de første par dage (meget lidt), men ellers har der ingenting været. Jeg kan nu se - bedre end før! Det er simpelthen fantastisk. Stor ros til de søde mennesker på Memira i Århus

  Mia
  2020-06-30 20:20:58

  God oplevelse, godt resultat

  Jeg fik trifokale linser for 4 måneder siden, og det er noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Der er en del tilvænning, især i begyndelsen, men det falder stille og roligt på plads, og det er så befriende at være fri for briller. Og jeg har virkelig følt mig godt taget hånd om af personalet hele vejen igennem, også selvom jeg næsten ramlede lige ind i corona-nedlukningen. Alle pengene værd. Varm anbefaling herfra.

  Randi
  2020-03-23 18:46:50

  Det kan anbefales.

  Professionel hele vejen.

  Jesper Christensen
  2020-02-17 12:21:33

  God oplevelse.

  God oplevelse.Det er nu et par år siden at jeg fik lasik hos Memira. Jeg har ikke noget dårligt at sige om forløbet. Personalet er flinke og professionelle, og jeg synes at de gennemgår det nødvendige. Jeg vil dog anbefale alle som overvejer at få en operation, at lave deres egen research før de henvender sig til en klinik, det gjorde jeg selv. Det er ikke billigt, og er en stor beslutning, derfor synes jeg det err vigtigt at man er grundig, og ikke vil "skynde sig" i sådan et forløb her. Mit resutat er stadig så godt som dagen jeg fik operationen, og den eneste bivirkning jeg har fået, er lidt lysfølsomhed, som jeg kun oplever sent om aftenen, og det er ikke slemt nok til at jeg mener, at det gør noget dårligt for min livskvalitet. Jeg får nogle små halo'er fra fx. lygtepæle og trafiklys, men igen, det er ikke nok til at genere mig, og man skal også være klar over, at der kan komme nogle bivirkninger. Nogle oplever ingenting, mens andre oplever rmange dårlige ting i høje grader, det kan variere meget, og derfor synes jeg som sagt det er vigtigt, at man laver sin egen reserach.Resultaterne for disse slags operationer varierer meget, så derfor ville jeg sige at folk der overvejer at få en operation, laver deres egen research, ser på gode OG dårlige oplevelser, for at se om det er noget for dem. Alt i alt er jeg rigtig glad for min operation. Hvis jeg oplever nogle ændringer, vil jeg ændre min anmeldelse.

  Nina Numan
  2019-12-19 21:42:49

  Gør det!

  Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem forløbet med at få trifokale linser. Fra overvejelse til undersøgelse, operation og efterbehandling. Helt fantastisk og livet uden briller er bare meget mere enkelt. Gør det!

  Martin
  2020-07-20 19:08:16

  Multifokal linseudskiftning til TOP karakter

  FS-LASIK 2011. 
Fik i 2011, i en alder af 44 år, foretaget en FS-Lasik hos Memira i København. Tog ca. 1 min. på hvert øje og var helt smertefrit. Eneste overraskende moment var da synet sortnede i ca. 20-30 sek. - det var jeg ikke forberedt på….men gjorde ikke ondt. Efter 3 timer i venterummet, hvor øjnene løb i vand og blev dulmet af lidt smertelindrende, har jeg set som en falk lige siden. Kunne køre hjem på cykel med det klareste syn. Allerede dengang gjorde Memira mig bekendt med, at mit syn nok ville ændre sig, og jeg ville højst sandsynligt ville få ”alderssyn”. Det kom langsomt snigende 2 år efter, og læsebrillen måtte tages i brug. Det havde intet med laseroperationen at gøre, og så stadig knivskarpt på langt sigt.Træt af læsebriller i 6 år, tog jeg next step.

LINSEUDSKIFTNING, multifokal, foretaget 5/7-2019, som 52 årig.
Fik foretaget en grundig forundersøgelse af chefoptiker Thomas Pedersen. En meget behagelig og kompetent mand. Hele 7 maskiner skulle måle øjnene. Hitech ift. 2011.
Operationen gik helt smertefrit. Ca. 10 min. på hvert øje. Udført af Stefan Klauber. Havde egentlig håbet på Henrik Bom Olesen, men Stefan var også topproff. Jeg var ude af klinikken på under 2 timer. Kirurgen sagde i øvrigt: “Hvis du ikke er nervøs, kan jeg anbefale ikke at få de sløvende valiumpiller”. Jeg tog dem ikke.
Selve operationen var ret syret. Jeg kunne “se” hele forløbet. Som et univers af farver der drejer rundt. Bliv ikke bange for det, men tag det som en vild oplevelse. Det gør ikke ondt.Synet var efter operationen noget sløret, men langsomt kom det. Om aftenen så jeg allerede rimelig skarpt på lang afstand. Og kunne læse på tæt hold igen! Dag efter dag er både det korte og lange syn blevet bedre. Har dog været noget udfordret med skærmarbejde. Skærmen skal noget tættere på i starten, og det har generelt været lettere sløret. Kan godt læse hvad der står, men det er meget anstrengende. Har ikke fået hovedpine, men noget øm i panden. Det har fortaget sig rimeligt efter 3 uger. Brug endelig ikke de gamle skærmbriller – hjernen skal vænne sig til det nye… selvom det er lidt hårdt i et par uger.
Haloer har jeg ikke døjet særligt med. Kan godt se nogle ringe omkring lyskilder, når det er mørkt.Som jeg både har fået fortalt af Memira, samt en ven som fik samme operation, vil alt blive perfekt indenfor nogle måneder og op til et halvt eller helt år. Det føler jeg mig også overbevist om. Jeg kan i hvert fald allerede læse bøger helt ubesværet og stadig se langt. Nu 12 måneder efter operationen:Min anstrengelse i panden er væk. Det tog også ca. 10 mdr!Det korte syn: Har hele tiden været perfekt. Kan læse selv de små skrifter på en retina skærm (hvis jeg går tæt på). Bøger og avis læses perfekt.Det lange syn: Har gennem hele perioden været godt. Har skiftet meget med hvilket øje der så bedst. Før så jeg nok 120%, og nu vil jeg tro den er 105% (stadig hvad jeg vil kalde knivskarpt). Det er nok prisen for at kunne se kort.Skærmsyn: DET ER IKKE PERFEKT. Det har selvfølgelig noget med afstand at gøre. Man kan nok bare ikke få i pose og sæk, når der ingen bevægelige dele er. Skærmen er perfekt i en afstand af 32 cm (og endnu tættere på) - og sådan kan man ikke arbejde. Derfor må jeg desværre nu bruge skærmbriller. Jeg kan sagtens se hvad der står, men det er bare ikke helt knivskarpt. KONKLUSION:Memira har leveret et helt igennem professionelt forløb. De har holdt hvad de har lovet. Omend der kan gå lidt tid før alt er normaliseret. Det har været det hele værd. 5 stjerner.

  Brian
  2020-01-14 15:59:53

  Meget professionel

  Meget professionel, man føler sig tryg fra start til slut.

  Daniel Velds
  2020-06-27 21:53:21

  Hele forløbet har været som det skulle!

  Hele forløbet har været som det skulle. Fra første kontakt, information op til, hele ledet af Memiras personale. Alt i alt en god "oplevelse" Og med et perfekt syn uden brug af briller og linser.

  june
  2020-08-12 15:02:44

  Forundersøgelse

  Kan kun give bedømmelse af forundersøgelsen i Næstved. Behagelig Og fyldestgørende samtale/undersøgelse. Følte mig i trygge hænder og godt vejledt.

  Lærke Buhl-Hansen
  2020-07-06 20:00:51

  Vildt god beslutning

  Jeg fik i December 2019 (nu er det juli 2020) lavet en laser korrektion på begge øjne. Før havde jeg minus 5 og 5,5 på hvert øje, og nu ser jeg helt perfekt. Inden operationen fik jeg god vejledning til hvilken operation der passede bedst til mine øjne, og det blev grundigt gennemgået hvad der skulle ske. Selve operationen tog kun få minutter og det gjorde ikke ondt. Bag efter gik der et par timer hvor det sviede let, og siden her jeg ikke mærket det mindste til det. Efterfølgende har jeg været til flere kontroller, både dagen efter og noget tid efter, hvor det blev tjekket at alt gik fint. Memira har hele vejen igennem været både yderst kompetente og behagelige at komme hos.Jeg dyrker windsurf og alt muligt andet sport på vand og land, og det har været så dejligt at slippe for kontaktlinser. Jeg kan kun anbefale alle at komme afsted til en undersøgelse og høre nærmere, jeg er i hvert fald helt vildt glad for det.

  Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

  Tilmeld nyhedsbrev

  Abonner og få det seneste Memira tilbud!