rabat-kode.org

Memira Rabat Januar 2022

Alle gyldige Memira rabatter og kampagnekode - op til 60% rabat i Januar 2022

Samtidig holder vi her på siden opdateret med den seneste Memira Rabat og den bedste Memira Tilbud, som du kan spare mange penge på.
  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

Kundernes anmeldelser fra 【memira.dk】

Isabella
2020-08-12 16:56:40

Ser bedre end før

Ser bedre end før, selv med briller

june
2020-08-12 15:02:44

Forundersøgelse

Kan kun give bedømmelse af forundersøgelsen i Næstved. Behagelig Og fyldestgørende samtale/undersøgelse. Følte mig i trygge hænder og godt vejledt.

Betty
2020-08-12 14:50:16

Godt resultat…

Jeg har været meget glad for min linseudskiftning. Memira virker på mig som yderst kompetente, og det har været meget behageligt ikke at være nødt til at bruge briller sammen med høreapparater

Mona Lene Rasmussen
2020-08-12 14:23:55

Til den aktive sportsudøver

En helt igennem god oplevelse. Fik en linseudskiftning, allerede 8 timer efter operationen var jeg i stand til at læse og skrive sms uden hjælpemidler. Få uger efter operationen kunne jeg læse orienteringskort også under træernes skygge. Alt i alt er det en fornøjelse igen, at løbe, svømme, bruge værktøj, for slet ikke at tale om leg og boldspil uden at skulle bøvle med briller.

Henriette
2020-08-06 04:44:36

Bedste beslutning i mit liv

Bedste beslutning i mit liv! Jeg blev laseropereret i Århus for ca 1 uge siden. Jeg blev mødt af super kompetent og imødekommende personale. Operationen gik vildt hurtigt og allerede med det samme var mit syn forbedret. Ca 15 min efter lavede de en synsprøve og jeg ser nu bedre end da jeg brugte briller/linser. Jeg havde næsten minus 6 i styrke og nu er fuldstændig fri for briller og linser. Lidt øjendrypning en uges tid, lidt småslørret syn de første par dage (meget lidt), men ellers har der ingenting været. Jeg kan nu se - bedre end før! Det er simpelthen fantastisk. Stor ros til de søde mennesker på Memira i Århus

camilla musial
2020-08-05 20:29:56

Jeg kan helt klart anbefale dem.

Jeg kan helt klart anbefale dem.Hvis man går og overvejer at gøre det, så spring ud i det!Det kan næsten ikke blive værre end det du ser i forvejen sikkert

henning
2020-08-04 13:59:13

mit liv uden briller :-)

Jeg var noget nervøs for operationen, men det er den bedste beslutning jeg har taget, og det skulle jeg have gjort for mange år siden. Nu har jeg kun været i kontakt med Memira, men jeg har været super tilfreds med forløbet, og kun mødt professionelle mennesker i Ålborg og Århus, der har kunnet svare på alle mine spørgsmål, og dem har der været mange af, da det er en stor beslutning at tage.Så tak til alle.

Tobias Mørch Søndergaard
2020-08-01 10:21:26

Hurtig operation og hurtigt normalt syn!

Jeg har haft døgnlinser i et år, som jeg skulle tage ud én gang om ugen, men med tiden fik jeg meget ømme øjne, så derfor valgte jeg at få en FS-Lasik operation.Selve operationen tog maks et minut per øje og personalet var meget behagelige. Jeg kunne gå hjem en time efter ankomst.Da jeg måtte åbne øjnene igen efter tre timer, kunne jeg se klart og tydeligt.Det er dejligt!

Viko
2020-07-21 14:29:39

Jeg blev mødt med et højt serviceniveau…

Jeg blev mødt med et højt serviceniveau til undersøgelsen. Desværre vurderede optikeren at mine øjne Ikke var klar til operation. Tænk at Memira kunne have tjent 50000 kr på mig, men valgte at udsætte min operation til mine øjne er klar......super professionelt

Martin
2020-07-20 19:08:16

Multifokal linseudskiftning til TOP karakter

FS-LASIK 2011. 
Fik i 2011, i en alder af 44 år, foretaget en FS-Lasik hos Memira i København. Tog ca. 1 min. på hvert øje og var helt smertefrit. Eneste overraskende moment var da synet sortnede i ca. 20-30 sek. - det var jeg ikke forberedt på….men gjorde ikke ondt. Efter 3 timer i venterummet, hvor øjnene løb i vand og blev dulmet af lidt smertelindrende, har jeg set som en falk lige siden. Kunne køre hjem på cykel med det klareste syn. Allerede dengang gjorde Memira mig bekendt med, at mit syn nok ville ændre sig, og jeg ville højst sandsynligt ville få ”alderssyn”. Det kom langsomt snigende 2 år efter, og læsebrillen måtte tages i brug. Det havde intet med laseroperationen at gøre, og så stadig knivskarpt på langt sigt.Træt af læsebriller i 6 år, tog jeg next step.

LINSEUDSKIFTNING, multifokal, foretaget 5/7-2019, som 52 årig.
Fik foretaget en grundig forundersøgelse af chefoptiker Thomas Pedersen. En meget behagelig og kompetent mand. Hele 7 maskiner skulle måle øjnene. Hitech ift. 2011.
Operationen gik helt smertefrit. Ca. 10 min. på hvert øje. Udført af Stefan Klauber. Havde egentlig håbet på Henrik Bom Olesen, men Stefan var også topproff. Jeg var ude af klinikken på under 2 timer. Kirurgen sagde i øvrigt: “Hvis du ikke er nervøs, kan jeg anbefale ikke at få de sløvende valiumpiller”. Jeg tog dem ikke.
Selve operationen var ret syret. Jeg kunne “se” hele forløbet. Som et univers af farver der drejer rundt. Bliv ikke bange for det, men tag det som en vild oplevelse. Det gør ikke ondt.Synet var efter operationen noget sløret, men langsomt kom det. Om aftenen så jeg allerede rimelig skarpt på lang afstand. Og kunne læse på tæt hold igen! Dag efter dag er både det korte og lange syn blevet bedre. Har dog været noget udfordret med skærmarbejde. Skærmen skal noget tættere på i starten, og det har generelt været lettere sløret. Kan godt læse hvad der står, men det er meget anstrengende. Har ikke fået hovedpine, men noget øm i panden. Det har fortaget sig rimeligt efter 3 uger. Brug endelig ikke de gamle skærmbriller – hjernen skal vænne sig til det nye… selvom det er lidt hårdt i et par uger.
Haloer har jeg ikke døjet særligt med. Kan godt se nogle ringe omkring lyskilder, når det er mørkt.Som jeg både har fået fortalt af Memira, samt en ven som fik samme operation, vil alt blive perfekt indenfor nogle måneder og op til et halvt eller helt år. Det føler jeg mig også overbevist om. Jeg kan i hvert fald allerede læse bøger helt ubesværet og stadig se langt. Nu 12 måneder efter operationen:Min anstrengelse i panden er væk. Det tog også ca. 10 mdr!Det korte syn: Har hele tiden været perfekt. Kan læse selv de små skrifter på en retina skærm (hvis jeg går tæt på). Bøger og avis læses perfekt.Det lange syn: Har gennem hele perioden været godt. Har skiftet meget med hvilket øje der så bedst. Før så jeg nok 120%, og nu vil jeg tro den er 105% (stadig hvad jeg vil kalde knivskarpt). Det er nok prisen for at kunne se kort.Skærmsyn: DET ER IKKE PERFEKT. Det har selvfølgelig noget med afstand at gøre. Man kan nok bare ikke få i pose og sæk, når der ingen bevægelige dele er. Skærmen er perfekt i en afstand af 32 cm (og endnu tættere på) - og sådan kan man ikke arbejde. Derfor må jeg desværre nu bruge skærmbriller. Jeg kan sagtens se hvad der står, men det er bare ikke helt knivskarpt. KONKLUSION:Memira har leveret et helt igennem professionelt forløb. De har holdt hvad de har lovet. Omend der kan gå lidt tid før alt er normaliseret. Det har været det hele værd. 5 stjerner.

K. Hansen
2020-07-20 17:44:23

God service og høj faglig standard hos…

God service og høj faglig standard hos Memira. Trods nedlukning pga. Covid19, fik de arrangeret behandlingen lige så snart at det var muligt.

Steen Mark Larsen
2020-07-19 18:05:36

Super tilfreds :-)

Super tilfreds med min øjenopperation, fik skiftet mine linser til trifokale linser, D 29/4 2020, og smed brillerne med det samme :-)

Mariann Holm
2020-07-11 03:41:50

Aldrig mere briller/kontaktlinser

For et halvt år siden fik jeg lavet øjenoperation hos Memira i Aarhus, resultatet er helt fantastisk og overgår langt mine forventninger.Jeg har fået monofokale linser med visionsyn. Jeg ser helt perfekt på alle måder.Det er det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde. Aldrig mere briller.Tusind tak til Memira ❣️

Anders
2020-07-09 16:28:39

Jeg fik i juni 2019 foretaget en…

Jeg fik i juni 2019 foretaget en laseroperation af begge mine øjne ved Memira i Århus. Jeg havde før operationen 3,25/3,75. Jeg har nu et syn på 120% i forhold til normen, så jeg er meget tilfreds med resultatet her et år efter og ser stadig godt. Grunden til de 4 stjerner er pga. at jeg har oplevet mine øjne ofte er tørre og skal blinke ekstra gange eller bruge øjendråber - det skulle jeg ikke før. Desuden var min oplevelse af lægen på operationsdagen også ret uheldig. Jeg fik som nævnt foretaget operationen i Århus, og det var en udenlandsk læge der foretog operationen - Hun var for det første 2 timer forsinket, og da jeg kom ind fik jeg at vide hun var ny, men havde noget erfaring fra tidligere jobs. Selve operationen gjorde ret ondt, fordi lægen pressede laseren så hårdt mod øjnene (rundt om øjnene) at jeg i flere dage efterfølgende havde et blåt øje og flere blodsprængningerne i øjnene. Da jeg havde hørt at operationen var smertefri, var jeg derfor noget overrasket over den situation. Laserdelen mod øjet gjorde ikke ondt, så min opfattelse er nok at lægen desværre havde en lidt anden tilgang end andre.. Havde jeg vist det inden operationen, ville jeg klart have bedt om en mere erfaren læge. Jeg har efterfølgende fortalt min oplevelse til personalet på Memira i Århus. Som nævnt blev resultatet godt og er tilfredsstillende, men selve oplevelsen med operationslægen var desværre uheldig, og hun gjorde intet for at berolige mig på dagen..

Ina Hansen
2020-07-07 17:24:05

Dejligt at undvære briller.

Virkelig fantastisk resultat og meget professionelt team.

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Memira tilbud!