rabat-kode.org

Old Irish Pub Tilbud Marts 2023

Alle gyldige Old Irish Pub rabatter og kampagnekode - op til 55% rabat i Marts 2023

Når du bruger Old Irish Pub Tilbud og Old Irish Pub promo aktiviteter, kan du se frem til en større prisreduktion på Old Irish Pub.
 • ALLE RABATTER
 • TILBUD

REKLAME

 • Prøv alle Old Irish Pub-koder ved kassen med ét klik.

  Betroet af 2.000.000+ brugere

  Verificeret

 • Kundernes anmeldelser fra 【oldirishpub.dk】

  Brian Madsen
  2017-12-17 09:30:09

  Rigtig fantastisk julefrokost

  Helt fantastisk fin julefrokost i lokalerne på Frederiksberg .Maden var okay uden at være topklasse , og der var da rigelig tid til at få drukket sig et godt humør tll i jeres tilbud . Discjockyen spillede de samme melodier som jeg dansede til på discothekerne i provinsen for 35 år siden, og det var jo den gang man kunne lave musik ? Aftenens orkester - hold kæft hvor var de gode, desværre var jeg løbet tør for kræfter inden de startede på 2. sæt, men det første ? Helt enestående godt show . Se nu skulle man så mene at 5 stjerner var karaktren at give her på Trustpilot, men den misser i altså for i garderoben var der total kaos . Det tog 30-45 minutter at få udleveret mit overtøj, og når batterierne er flade, så vil man bare gerne hjem, og så føles ventetiden som en evighed, og tålmodigheden blev virkelig sat på en alvorlig prøve.Havde der været lidt mere styr på garderobe arrangementet havde der været en stjerne mere .

  Kasper Jensen
  2020-01-21 12:27:46

  5/5 Old Irish Pub FREDERICIA

  Dette er et fantastisk sted at gå i byen!Security er altid flinke, det er også dørmænd som er kendt fra nattelivet i byen mange år tilbage!Det er et super personale! Folk er smilende og de er nogle fantastiske sælger! Jeg kan kun give min varmeste anbefaling på at man skal svinge forbi Prinsessgade 69, 7000 Fredericia! Også kendt som den gammel Kinograf.

  Anonym
  2019-04-06 13:04:24

  Vi havde en super polterabend i Køge

  Vi havde en super polterabend i Køge! Vi havde fået lov til at pynte bordet og der var massere af mennesker og gang i den. Der kune dog godt have været flere bartendere på, da vi ventede minimum 30 min. hver gang på vores drikkevare. Jeg havde bestilt 2 flasker verdi/asti, som de havde sagt de havde, men da jeg ankom havde de dem ikke alligevel. Men alt i alt en god aften!

  Nikolaj Mosgaard Christensen
  2017-03-19 01:44:24

  Lea er ikke kun skøn men også dejlig

  Mmhhhhmmmm Lea fra Herning var den bedste oplevelse siden jeg fandt ud af hvad onani var.Kh Jeres gladeste kunde i nat

  Bo Kristensen
  2017-07-09 16:48:01

  Tak for god service i Skagen af Søren

  Caspar Edgar Klim
  2019-03-03 12:52:45

  Ganske udmærket.

  Har været på Amagerbrogade et par gange, både i hverdagen og i weekenden. Det er et 2 etagers ikke-ryger værtshus med rygelokale, fadølsanlæg, bordfoldbold, livemusik og båse til at sidde i.Efter kl. 10 kommer der dørmænd på. Pga. mine joggingbukser fik jeg at vide at jeg ikke måtte være der efter kl. 10. Dørmanden var mødt lidt før, men virkede egentlig som en meget flink gut og sagde at jeg var velkommen, hvis jeg fik skiftet til noget andet.Klientellet virkede lidt blandet med en gennemsnitsalder på omkring de 30.

  Carsten Johansen
  2019-11-04 18:56:08

  Virkede meget beskidt

  Virkede meget beskidt. Dårlig betjening i døren. Dyre drinks. Generelt en dårlig oplevelse. :(

  Kathrine Larsen
  2019-08-24 12:21:14

  Besøgte Old Irish på Frederiksberg igår…

  Besøgte Old Irish på Frederiksberg igår sammen med nogle venner. Der var god plads og god musik. Personalet (med få undtagelser) var dog ikke særligt professionelle, ej heller kompetente. En afrydder som i stedet for at rydde op, blot sparker til glas, som ligger på gulvet. En bartender som kræver flere penge for den drink man har bestilt, end den pris, der står på menukortet. En dørmand som er utroligt konfliktsøgende. Man kommer for at have en fest og så føler man egentlig, at man er mere til besvær end noget andet. Fuld forståelse for at et job blandt fulde mennesker kan være træls, men det er ærgerligt, at ledelsen stiller sig tilfreds med en sådan kultur blandt deres medarbejdere. Håber på at det blir bedre fremover. Glæde smitter :)

  Anders Blume Knudsen
  2017-12-24 18:37:51

  Bedste sted at tilbringe aftener og …

  Bedste sted at tilbringe aftener og nætter. Personalet er altid smildende og villige til at hjælpe. Dørmændende er altid venlige og fair. Ekstra respekt til Old Irish Pub og dets ansvars team, specielt Lasse, Stina, Nina og Signe.

  Sanne
  2019-11-21 18:59:42

  Var til julefrokost lørdag d 16/11-19.

  Var til julefrokost lørdag d 16/11-19.Da vi ankommer 17.50. Bliver vi mødt af et meget stresset og surt personale. Gulvet er så klistret at man hænger i for hvert skridt man tager. Drinkskortet er så klisteret at det hænger fast i fingrene.Vi spørger en ung mand, hvor tit de vasker gulv. “Aldrig”.Maden smager godt, men alle de lune retter er KOLDE. Hvilket vi påtaler. “Ja nu skal det jo ikke være så varmt at man brænder sig på det” var svaret. (Det skal være 65 grader.) vandt mandelgaven. Et gavekort, (værdi 295) til et sted i Køge. Fedt det koster 400 kr at få bragt maden ud. Så det får vi ikke brugt. Tak for julefrokost, der kommer vi IKKE igen.

  Tilmeld nyhedsbrev

  Abonner og få det seneste Old Irish Pub tilbud!

  rabat-kode.org bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores side. Hvis du fortsætter, antager rabat-kode.org, at du accepterer vores cookiepolitik.